Inhoud Automotive Online Marketing Abonement

Automotive Online Marketing Abonnement

Omdat je online gevonden wilt worden

Automotive Online Marketing Abonnement

Wij bieden hét alles-in-één online marketing abonnement dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Wij werken samen met de beste designers en senior programmeurs zodat we je 1 aanspreekpunt kunnen bieden, voor alle marketing en de website. Professionele marketing, voor een goede prijs.

We stippelen samen een route uit, stellen een pakket samen dat jouw bedrijf gegarandeerd laat groeien en overleggen iedere 3 maanden. Met onze kennis en ervaring binnen de automotive en lease branche, weten we precies hoe de markt in elkaar zit.

Benieuwd wat er in het abonnement zit?

Data driven internetstrategie

Wij baseren de online marketingstrategie op data van het afgelopen jaar. Zo leren we jouw ideale klant beter kennen. We doen niks vanuit de losse pols, want een goede strategie kan voor minder geld meer omzet leveren. Samen met jou bepalen we de strategie, en elke 3 maanden analyseren we de cijfers en kijken we samen waar het beter kan. Zo blijven we actueel en reageren we snel op marktveranderingen.

Voorraad presentatie optimalisatie

Een eerste indruk maak je maar 1 keer. Wij creëren de juiste visuele uitingen die bijdragen aan het effect van een advertentie of het klikgedrag op jouw website. Hoe aantrekkelijker de afbeeldingen en foto’s, hoe meer kans er is op een potentiële klant.

MEER INFORMATIE

Volvo S60 Cross Country 2.4 D4 Su…

Diesel – Automaat – 121.400 Km – 2015

€ 19.500
Voor

MEER INFORMATIE

Volvo S60 Cross Country 2.4 D4 Su…

Diesel – Automaat – 121.400 Km – 2015

€ 19.500
Na

Marktplaatsen en adverteer portalen strategie en optimalisatie

De dag en het tijdstip waarop je adverteert heeft veel invloed op de zichtbaarheid van jouw advertentie. Wij weten hoe je het beste kunt adverteren om meer en beter gezien te worden via o.a. deze kanalen.

Social Media campagnes (SMM)

Zorg dat je gezien wordt door jouw doelgroep, in jouw omgeving en daarbuiten. Met wekelijke campagnes op alle relevante sociale mediakanalen, creëren we meer bezoekers op de website en in de showroom.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

We zorgen dat u gratis gevonden wordt voor reparatie en onderhoudsdiensten. Hogerop in de Google zoekresulaten komen? Daar zorgen wij voor.

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Wil je meer afspraken voor de werkplaats, dan is adverteren in zoekmachines de ideale en snelste manier om meer afspraken te realiseren. We werken jouw campagnes wekelijks bij voor het meest optimale resultaat.

Display marketing

Blijf in de top of mind van je bezoekers en potentiële klanten. Met onze display campagnes blijf je online goed zichtbaar. Zichtbaarheid op relevante websites, zorgt ervoor dat de naamsbekendheid groeit en potentiële klanten zich jouw bedrijf herinneren.

Remarketing en retargeting

Wij gebruiken retargeting om jouw websitebezoekers opnieuw te benaderen. Door hen relevante advertenties te laten zien, op het juiste kanaal op het juiste moment.

Nieuwsbrief

Hoe zorg je dat klanten die 2 jaar geleden een auto bij jou hebben gekocht weer terugkomen bij jou? Een nieuwsbrief met relevante informatie voor jouw klanten, is het antwoord. Wij zetten de nieuwsbrief in voor het communiceren van belangrijke acties en bijvoorbeeld reclame voor de werkplaats.

Reportage en analyse

We brengen al je online marketingactiviteiten samen in een helder rapport. Je ontvangt wekelijks een rapportage. Daarnaast maken we elke 3 maanden een analyse, die we samen bespreken. .

Conversie optimalisatie

Wat zijn de knelpunten in jouw website? En hoe kunnen we dat verbeteren. Elke 3 maanden optimaliseren we de conversie op jouw website. Denk aan het verhogen van het aantal ingevulde aanvraagformulieren en het verbeteren van de klantreis op jouw website. Zo kunnen wij op verschillende vlakken de conversie optimaliseren.

Consultancy

Wil je nieuwe kansen bespreken of een probleem voorleggen? Dan kun je altijd telefonisch, via Whatsapp en per e-mail altijd contact opnemen. We staan graag naast jou als ondernemer om kansen te benutten en zaken te evalueren. Onze business development manager staat voor je klaar.

Extra opties

Design

Het ontwerpen van advertentiemateriaal voor (online) marketingcampagnes zit bij het abonnement inbegrepen. Daarnaast kunnen wij visitekaartjes, brochure, flyers e.d. voor u ontwerpen en zelfs naar de drukker sturen. Het uurtarief voor deze dienst is € 75,-.

Website ontwikkeling

Een goed functionerende website laat jouw bedrijf groeien. Dat is onze overtuiging. Wil je 360 graden video’s? Misschien ben je een visionair en wil je ook al online betalingen inrichten op je website? Wij kunnen je van A tot Z helpen om jouw website toekomstbestendig te maken. We zorgen ook voor meer omzet binnen een termijn van drie tot zes maanden, dat is minstens zo belangrijk.

(Online) Financial Lease & financieringen

Een essentieel onderdeel van een goede klantervaring, is het aanbieden van maandbedragen, een calculator en informatie over het financieren van een voertuig. Als marketingexpert in de automotive en lease branche kunnen wij jou als beste helpen bij het maken van keuzes voor een financieringspartner en hun tooling.

Ook jouw (online) sales een boost geven?

Neem dan contact op met onze
Automotive Project Manager.

Diyar Ismail
diyar@apartof.nl
06 – 23 09 99 09